Projecten

U bent hier

Home > Projecten

Tournée locale - Culturen bij de buren

Tournée Locale is een tweejaarlijks cultuurfestival dat dit jaar tussen 22 april en 10 mei voor de tweede keer plaatsvindt .

Leren verhalen vertellen

In de vorming 'Leren verhalen vertellen' ontdekten de deelnemers hun talenten om voor een publiek te kunnen vertellen. Mathias en Ismene bleken ook schrijverstalent te bezitten.

Ons Verhaal

 
 

Erasmus+

Via Erasmus+ kunnen Vlaamse organisaties partnerschappen sluiten met organisaties uit andere landen om samen innovatie te stimuleren of goede praktijken uit te wisselen. Op die manier kunnen ze meetellen op internationaal niveau, krijgen ze meer ervaring en nieuwe inzichten. Het is een manier voor personeelsleden, maar ook voor deelnemers of vrijwilligers om zich in het buitenland verder te ontwikkelen.

Halte Ambertuin

In de Ambertuin in Ham bouwden we een oude bus om tot een serre die helemaal in de natuuromgeving past. Wat is de bedoeling? De bus hoort bij ons project ‘Halte Ambertuin’.

CultuurCafé

Word jij ook vrijwilliger in het CultuurCafé? Je beleeft er op een aangename manier cultuur samen met anderen. 

Repair Café - Voor organisatoren en herstellers

Op deze pagina vind je interessante nieuwtjes voor alle organisatoren en herstellers van Repair Cafés.

 

Oost-West, Thuis Best

De Belg is geboren met een baksteen in de maag. En daarbij wil iedereen zolang mogelijk in zijn eigen huis blijven wonen. Maar is dat huis nog wel een thuis als je ouder wordt?

De kracht van kwetsbaarheid

Een 30-tal mensen, binnen en buiten de gevangenis, gingen op zoek naar de kracht van kwetsbaarheid in de kunst.

Samen thuis in Hasselt

Overal ter wereld verlaten mensen, om diverse redenen, hun moederland.  Zo telt Hasselt ook heel wat nieuwkomers die hier een nieuw leven willen starten.  Maar dat nieuwe land leren kennen, met zij

Pagina's

GRATIS MAGAZINE

Bekijk het magazine of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE E-ZINE

You must have Javascript enabled to use this form.