Projecten

U bent hier

Home > Projecten

Tournée locale - Culturen bij de buren

Tournée Locale is een tweejaarlijks cultuurfestival dat dit jaar tussen 20 april en 6 mei voor het eerst plaatsvindt in Runkst, de stationsomgeving en de Heilig Hartwijk.

Gangmakers

Gangmakers bedenken zotte, grappige, inspirerende acties en laten ze los op de Limburgse openbare ruimte. Ze zetten voorbijgangers aan het denken over de dingen waar zij van wakker liggen.

Lezersgroep van actuele maatschappelijke boeken

De deelnemers aan de lezersgroep lezen een boek van hun keuze over maatschappelijke thema’s. Zij stellen de inhoud voor, geven er hun bedenkingen bij, en gaan in gesprek met de aanwezigen.

Samenkracht

Je alleen voelen is heel gewoon. Iedereen maakt het wel eens mee.

Leren verhalen vertellen

In de vorming 'Leren verhalen vertellen' ontdekten de deelnemers hun talenten om voor een publiek te kunnen vertellen. Mathias en Ismene bleken ook schrijverstalent te bezitten.

Samen lezen in een crisiscentrum

Het CAW en Vormingplus Limburg organiseren enkele act

Filocafé

Er bestaat al lang een traditie van filocafés.

Samen thuis in Hasselt

Overal ter wereld verlaten mensen, om diverse redenen, hun moederland.  Zo telt Hasselt ook heel wat nieuwkomers die hier een nieuw leven willen starten.  Maar dat nieuwe land leren kennen, met zij

TransLab H

TransLab H zet groepen waarin burgers experimenteren met lenen, delen en ruilen in de kijker. We willen transitie in Hasselt ondersteunen en versterken.

 

 

De Stroomlijners - praatplaten

Hoe gebruik ik minder elektriciteit?’

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE E-ZINE

You must have Javascript enabled to use this form.