Projecten

U bent hier

Home > Projecten

Erasmus+

Via Erasmus+ kunnen Vlaamse organisaties partnerschappen sluiten met organisaties uit andere landen om samen innovatie te stimuleren of goede praktijken uit te wisselen. Op die manier kunnen ze meetellen op internationaal niveau, krijgen ze meer ervaring en nieuwe inzichten. Het is een manier voor personeelsleden, maar ook voor deelnemers of vrijwilligers om zich in het buitenland verder te ontwikkelen.

Halte Ambertuin

In de Ambertuin in Ham bouwden we een oude bus om tot een serre die helemaal in de natuuromgeving past. Wat is de bedoeling? De bus hoort bij ons project ‘Halte Ambertuin’.

CultuurCafé

Word jij ook vrijwilliger in het CultuurCafé? Je beleeft er op een aangename manier cultuur samen met anderen. 

Repair Café - Voor organisatoren en herstellers

Op deze pagina vind je interessante nieuwtjes voor alle organisatoren en herstellers van Repair Cafés.

 

Oost-West, Thuis Best

De Belg is geboren met een baksteen in de maag. En daarbij wil iedereen zolang mogelijk in zijn eigen huis blijven wonen. Maar is dat huis nog wel een thuis als je ouder wordt?

@PPCAFE

Door te focussen op zes Limburgse gemeenten willen we ons vormingsaanbod rond digitalisering gerichter inzetten. Dat biedt ons de kans om een langlopend traject met onze deelnemers aan te gaan.

De kracht van kwetsbaarheid

Een 30-tal mensen, binnen en buiten de gevangenis, gingen op zoek naar de kracht van kwetsbaarheid in de kunst.

Tournée locale - Culturen bij de buren

Tournée Locale is een tweejaarlijks cultuurfestival dat dit jaar tussen 22 april en 10 mei voor de tweede keer plaatsvindt .

Gangmakers

Gangmakers bedenken zotte, grappige, inspirerende acties en laten ze los op de Limburgse openbare ruimte. Ze zetten voorbijgangers aan het denken over de dingen waar zij van wakker liggen.

Lezersgroep van actuele maatschappelijke boeken

De deelnemers aan de lezersgroep lezen een boek van hun keuze over maatschappelijke thema’s. Zij stellen de inhoud voor, geven er hun bedenkingen bij, en gaan in gesprek met de aanwezigen.

Pagina's

GRATIS MAGAZINE

Bekijk het magazine of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE E-ZINE

You must have Javascript enabled to use this form.