24u V+ - Observeer de maan met een astroranger

U bent hier

Home > 24u V+ - Observeer de maan met een astroranger

Bewonder de maan en andere hemellichamen door een telescoop

Wanneer

vr, 21/12/2018 - 23:00 - 01:00
Voeg toe aan kalender2018-12-21 23:00:002018-12-22 01:00:00GMT+01:0024u V+ - Observeer de maan met een astrorangerCellebroedersstraat 13-15 3500 Hasselt

Waar

Vormingplus Limburg vzw
Cellebroedersstraat 13-15
3500 Hasselt

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 181528EO

Kom samen met astrorangers Eric en Ruben van de Cosmodrome naar de hemel kijken.


In 2019 is het exact 50 jaar geleden dat de mens voor het eerst voet zette op de maan. In de Cosmodrome zal volgend jaar dan ook alles in het teken van de maan staan. Wie alvast zin heeft in een voorproefje, kan met astrorangers Eric en Ruben de bijna volle maan door een telescoop komen bewonderen. Tijdens deze waarneemsessie kom je niet alleen alles te weten over onze  maan, maar ook over de andere hemellichamen.

Tip: kleed je lekker warm aan en vergeet zeker je handschoenen niet!


Bij slecht weer of bewolking voorzien we een alternatief. Dan vertellen onze astrorangers je alles wat ze weten over kometen... Is de ster 2018 jaar geleden echt "stille blijven staan" op Kerst? Je leert het van hen!


Op 21 en 22 december organiseert Vormingplus Limburg een vormingsmarathon: de 24u Vormingplus. Een dag en een nacht lang organiseren we, in en rond ons gebouw in het centrum van Hasselt, allerlei activiteiten. Onze 24u gaan door tijdens De Warmste Week van Studio Brussel. De opbrengst gaat naar Horizont vzw.

Praktische info:

Deze activiteit gaat buiten door. Kleed je warm.
Bij slecht weer of bewolking voorzien we binnen een alternatieve activiteit.

Je kan aan alle activiteiten van de 24u Vormingplus deelnemen zonder je vooraf in te schrijven, zolang er plaatsen vrij zijn. Let op, sommige activiteiten geraken snel volzet. Om zeker te zijn dat je kan deelnemen, schrijf je dus best wél op voorhand in (zie onder).

Alle activiteiten van de 24u Vormingplus zijn gratis. We vragen een vrije bijdrage aan alle deelnemers, die we volledig aan Horizont vzw schenken (zie: www.horizontvzw.be).

Partners:

Cosmodrome

Over de begeleiding:

Ruben Verboven
Eric Grosemans
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS MAGAZINE

Bekijk het magazine of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE E-ZINE

You must have Javascript enabled to use this form.